当前位置: 首页 > 学英语

英语阅读答案,英语阅读20篇可打印

  • 学英语
  • 2025-12-29

英语阅读答案?1. C。事实细节题。根据第2段第1句… more than a hundred years ago in the British colony of Mauritius, a small island in the Indian Ocean可知答案为C。2. A。事实细节题。那么,英语阅读答案?一起来了解一下吧。

英语八上阅读题可打印

高中英语阅读题大全及答案

A. interesting B. unselfish C. kind-hearted D. richest

答案为B。此句为细节推理题。从短文最后一段的内容看,Nobel的无私奉献为世界人民做出了贡献。因此应该说他是一个无私的人。

40. Which statement of the following is Right according to the passage?

A. Nobel set up his company to sell clothes. B. Most of Nobel’s money was used for the world Wars.

C. Nobel Prizes are only for some people from some special countries.

D. Nobel worked hard in his life and saved lots of money for the world to share.

答案为D。此句为细节推理题。在He made money all by his own efforts.But he left the world share his wealth.这句话中,我们可以看出Nobel将所挣的钱全部留给世界人民去分享(share)。

英语阅读20篇可打印

初三英语阅读理解题及答案

阅读理解是英语考试中必考的`题目,而且在英语分数中还占有很大的比例,下面是我收集整理的初三的英语阅读理解题以及答案,欢迎大家阅读学习!

第一篇:

Long ago, people in Rome(罗马) talked to one another in Latin(拉丁文). Pupils in school learned to read and write in Latin. Books are in Latin.

Some Romans(罗马人) went to other parts of the world. They took their language with them. Soon Latin was used in many countries. It became a world language.

People in other countries did not talk in Latin the same way. In each land, they changed the language a little. As time went by, they made more changes. At last they did not talk in Latin any more. New languages had come from the old one.

People do not talk to one another in Latin today. But they still use many Latin words. You do, too. Street, wall, city, and salt are some of the Latin words we use. You are a pupil in school. Pupil is a Latin word. It means “little doll”.

1. Latin was used by people in _____.

A. Rome B. the United States C. Greece(希腊) D. Texas

2. The word in the story that means what people speak and write is ______

3. The story says, “People do not talk to each other in Latin today. But they still use many Latin words,” The word they means ________.

4. Which of the following does this story lead you to believe?

A. It is not good to change a language.

B. Pupils in schools today play with dolls.

C. Not many people can read Latin today.

5. What happened to Latin when it was taken to other countries?(which sentence is exactly like the one in your book?)

A. In each land, people talked about each other.

B. In each land, they changed the language a little

C. In each land, the children had to speak some Latin.

6. The main idea of the whole story is that ________.

A. Romans did not like to stay home

B. people in old Rome talked a lot to each other.

C. Latin changed as it moved from land to land.

第二篇:

A Leg Walking Right

Here are some signs + - x…, the signs are very different. They mean very different things. When you see them, you know what to do. This sign + means that you will add some numerals. This sign—means that you will take one numeral away from another. You will subtract(减去). What will you do when you see x and… ?

Our signs are easy to read. They are easy signs to remember. Look at these two signs… .The ancient Egyptians used these signs. A picture of a leg walking to the left told them to add some numerals. A picture of a leg walking to the right told them to subtract.

In the 1500s people used this printed(印刷的) sign & to add numerals. After a while the sign began to look like this… .Later, the sign became +.

How much is 2…2?

1. What do you do when you see this sign +?

A. Walk away B. Write a numeral C. Read a sign D. Add

2. The word in the story that means to take one numeral away from another is _____.

3. The story says, “Our signs are easy to read. They are easy signs to remember”. The word they means ______.

4. Which of the following does this story lead to believe?

A. Egyptians could not add numerals together

B. All Egyptians had two left legs.

C. Our signs are not hard to understand

5. What did the sign to add numerals begin to look like(which sentence is exactly like the one in your book)?

A. After a while, the sign began to look like this… .

B. After a while, the sign began to look like this +.

C. After a while, the sign began to look like this &.

6. The main idea of the whole story is that ______.

A. the signs for adding and subtracting have changed.

B. People could not write in the 1500s

C. the old signs were good for Egyptians but not for us

>>>>>>参考答案<<<<<<

第一篇:1. A 2. language 3. people 4. C 5. B 6. C

第二篇:1.D 2.substract 3.signs 4.C 5.A 6.A

;

英语阅读专项答案

以下是U校园新视野大学英语长篇阅读1的答案概要:

Unit 1 - Task 1: A, H, C, J, D, E, C, G, B, J

Task 1 Continued: B, A, F, C, E, G, F, A, E, C

Task 1 Task 1答案: D, D, A, B, C, B, D

Unit 2 - Task 1: H, A, C, A, F, E, G, C, D, B

Task 1 Continued: F, D, C, D, B, G, A, C, E, B

Unit 3 - Task 1: C, J, C, B, H, I, A, D, G, E

Task 1 Continued: D, E, B, H, G, A, B, H, E, F

...以此类推,每个单元的Task 1和Task 2的答案均按照上述格式列出。

六年级英语阅读理解100篇

初三英语阅读理解题及答案解析

以下是我给大家提供的'关于初三的英语阅读理解练习以及答案,有兴趣的朋友可以阅读学习一下哦!

第一篇:

Dick lived in England. One day in January he said to his wife, "I'm going to fly to New York next week because I've got some work there." "Where are you going to stay there?" his wife asked. "I don't know yet." Dick answered. "Please send me your address from there in a telegram (电报)," his wife said. "All right," Dick answered.

He flew to New York on January 31st and found a nice hotel in the center of the city. He put his things in his room and then he sent his wife a telegram. He put the address of his hotel in it.

In the evening he didn't have any work, so he went to a cinema. He came out at nine o'clock and said, "Now I'm going back to my hotel and have a nice dinner."

He found a taxi (出租车) and the driver said, "Where do you want to go?" But Dick didn't remember the name and address of his hotel.

"Which hotel are my things in?" he said, "And what am I going to do tonight?" But the driver of the taxi did not know. So Dick got out and went into a post office. There he sent his wife another telegram, and in it he wrote, "Please send me my address at this post office."

Choose the right answer

1. Dick flew to New York because ___.

A. he went there for a holiday

B. he had work there

C. he went there for sightseeing (观光)

D. his home was there

2. Why did his wife want a telegram from him?

A. Because she didn't know his address yet

B. Because she wanted to go to New York, too

C. Because she might send him another telegram

D. Because she couldn't leave her husband by himself in New York

3. Where did Dick stay in New York?

A. In the center of the city.

B. In a hotel.

C. In a restaurant.

D. At his friend's house.

4. Who would send him the name and address of his hotel?

A. The manager (经理) of his hotel.

B. The police office.

C. The taxi driver.

D. His wife.

5. Which of the following is not true?

A. Dick stayed at a nice hotel in the center of the city.

B. Dick didn't work on the first night of his arrival.

C. Dick forgot to send his wife a telegram.

D. Dick wanted to go back to his hotel in a taxi.

第二篇:

Little Tom down the street calls our dog "The keep dog".Zip is a sheep dog. But when Tom tries to say" Seep", it comes out "keep". And in a way Tom is right. Zip is always bringing things hoem for us to keep! I'll tell you about some of them.

Zip's first present was a shoe. It was made of green silk.

We didn't know how Zip found the shoe. But after a moment Mary, my big sister, told me the shoe had a strange smell. I nodded(点头)and held my nose. "What do you think it is?"

"It smells like something for cleaning. I think someone tried to clean a spot (污点) off the shoe. Then he put it at the door to dry."

"Along came Zip. And good-bye shoe!" I said."We should take it back."

"We can't ".said my sistter.

"Maybe little Tom is right," Mary said. "Maybe Zip is a keep dog!"

1.The writer and Mary didn't know______.

A.what Zip's first present was

B.how Zip carried its first present home

C.who owned Zip's first present

D.what Zip's first present was made of

2.Tom calls Zip "the keep dog"because ______.

A.the dog likes keeping things

B.the dog likes playing with shoes

C.he doesn't know the dog's name

D.he can't pronounce the word "sheep"well

3.What made the shoe strange was ______.

A.its colour B.its smell

C.its size D.that it was a silk one

4.The word "keep"in the last sentence means "_____"

A.keeping things for itself

B.bringing things for other to keep

C.not letting it run about

D.taking care of a small child

5.We can know from the reading that the dog _____.

A. likes to give presents to people

B.has been kept in at the writer's home

C.has brought some trouble

D.likes to be called "the keep dog"

>>>>>>参考答案<<<<<<

第一篇:1-5 B A B D C

第二篇: 1.C 2.D 3.B 4.B 5.C

;

英语阅读题六年级上册

1. 【解析】选C。考查形容词的用法。根据句意: 它和其他七个行星绕着太阳转。seven other planets“其他七个行星”。故选C。

2.【解析】选B。考查动词辨析。根据句意: 我们把八个行星和太阳称为太阳系。call sth. sth.

3. 【解析】选A。考查介词(短语)辨析。根据句意: 第一个紧靠着太阳的行星是水星。next to“紧靠着, 紧挨着”, 故选A。

4. 【解析】选D。考查名词辨析。根据句意: 它离太阳有五千八百万千米远。故选D。 5.【解析】选A。考查代词辨析。根据句意: 我们的行星地球是第三个, 故选A。

6.【解析】选B。考查语境理解。根据上下文可知: 木星、土星、海王星和天王星都比地球大。故选B。

7.【解析】选A。考查连词辨析。联系上下文可知, 但是金星、火星和水星都比地球小, 故选A。

8.【解析】选C。考查语境理解。联系上下文可知, 动物、树和人类只能生活在地球上。故选C。

9.【解析】选A。考查语境理解。联系上下文可知, 太阳系的其他行星上都没有空气和水, 故选A。

10. 【解析】选D。考查名词辨析。根据句意: 其他星系的行星上有生命吗?故选D。

以上就是英语阅读答案的全部内容,高中英语阅读题大全及答案 A. interesting B. unselfish C. kind-hearted D. richest 答案为B。此句为细节推理题。从短文最后一段的内容看,Nobel的无私奉献为世界人民做出了贡献。因此应该说他是一个无私的人。内容来源于互联网,信息真伪需自行辨别。如有侵权请联系删除。

猜你喜欢